7 beneficii ale studiului în SUA

studii in sua

⌛ Alegerea țării și a programului de studiu nu trebuie să fie o decizie grăbită, ci una încrezătoare, pe baza cunoștințelor adunate despre fiecare. Tu te cunoști cel mai bine și, cu îndrumare și bună informare, ai toate șansele să ajungi la cea mai potrivită universitate pentru tine. 🤸👌

Iată o selecție de motive pentru a alege o facultate în Statele Unite ale Americii:

1. Studiezi la instituțiile de cea mai înaltă calitate din lume

SUA este lider mondial în multe domenii ale tehnologiei și cercetării. Statistica spune că 48 din 100 cele mai bune universități mondiale se află în Statele Unite.

2. Ai opțiuni flexibile de studiu

Nu numai că poți alege dintr-o gamă foarte largă de programe, dar există inclusiv posibilitatea de a face „double major”, adică să studiezi două domenii diferite deodată (ex: Finance și Psihologie)

3. Te bucuri de cele mai noi dotări și tehnologii

Sectorul educației din SUA ține pasul cu avansările tehnologice, ceea ce-ți va face viața de student mult mai simplă. De la faptul că ai toate cursurile online, chiar dacă nu ai fost prezent la ore, la testări computerizate, până la cele mai moderne experiențe și resurse academie.

4. Ai oportunități foarte bune de angajare

Se pune accentul pe stagii de practică și pe avansări în carieră. Să nu uităm că o diplomă internațională deschide o gamă largă de perspective de carieră, cu atât mai mult dacă absolvi o universitate de renume.

5. Îți faci prieteni din toate colțurile lumii

SUA este una dintre cele mai diverse țări din lume, iar unviersitățile găzduiesc studenți din toată lumea, așa că poți experimenta culturi noi în fiecare zi.

6. Ai parte de o viață de campus bogată în activități și oportunități

Se spune că societatea americană este simbolul libertății, distracției și oportunității. Viața de student la universitate nu înseamnă doar cursuri și tutoriale, ci o extensie a personalității tale. Vei avea ocazia să te alături societăților de atletism, muzică, teatru, arte plastice și multor alte cluburi studențești.

7. Faci parte dintr-o comunitate numeroasă de români

Ajutăm în fiecare an zeci de elevi să studieze la cele mai prestigioase universități americane. Înainte de plecare, le facem cunoștință tuturor aplicanților pentru a se putea sprijini reciproc și pentru a-și împărtăși experiența.

Contactează-ne pentru detalii!

office@studentconsulting.ro

Lia Hancianu

Consilier Educational specializat in Procesul de admitere cu precadere Statele Unite. Manager general si fondatorul companiei Student Consulting.

Articole similare