Câștigă o bursă de 4.000 EUR la Tiffin University Romania

Tiffin University

Poate ai auzit că s-au deschis înscrierile pentru programul de Bachelor of Business Administration la Tiffin University, prima facultate americană de administrare a afacerilor din România.

Toți cei care vor aplica și vor îndeplini condițiile preliminare de admitere, până la 31 decembrie 2021, vor beneficia de o bursă=reducere din taxa de școlarizare de 4000 euro, taxa de școlarizare devenind astfel 5000 euro/an.

După data de 1 ianuarie 2022, taxa revine la 9000 euro/an, fiind disponibile doar burse de merit, care se acordă în funcție de profilul academic și profesional al fiecărui aplicant în parte.

De ce să alegi Tiffin University?

  • 🏛️Pentru că studiezi exact ce ai nevoie ca să-ți deschizi porțile spre lumea business-ului, primești cheia recunoscută în toată lumea: diploma în Administrarea Afacerilor certificată la nivel internațional.
  • 📚Pentru că înveți după o curiculă modernă, ancorată în prezent și deschisă la viitor. Fiecare an de studiu are o programă inspirată din modelul american ce aduce împreună cele mai utile cursuri care să mențină interesul studenților la 100%.
  • 🎓 Pentru că ai 20 de module relevante predate timp de trei săptămâni de profesori care vin exclusiv de la Universitatea Tiffin din Ohio.

Cum aflu mai multe detalii sau cum aplic?

Te ajutăm noi cu dosarul! Cu Student Consulting poți aplica gratuit la Tiffin University. Contactează-ne la adresa office@studentconsulting.ro

Te așteptăm și pe site-ul www.studentconsulting.ro

Lia Hancianu

Consilier Educational specializat in Procesul de admitere cu precadere Statele Unite. Manager general si fondatorul companiei Student Consulting.

Articole similare