Cum arată viața unui student în campus?

Primul an de facultate prezintă o mulțime de experiențe noi:

🏠 locuiești departe de casă

⏰ îți gestionezi singur timpul

👫 ai parte de o viață socială bogată


În acest sens, orașele-campus au multe facilități pentru studenți. Este o atmosferă cu adevărat unică – de la cafenele pentru studiu sau networking, la librării moderne cu priveliști superbe, până la restaurante și localuri cochete, perfecte pentru relaxat după o zi de studiu.

Aplicanții noștri ne-au împărtășit experiența lor de studiu în străinătate, în funcție de care noi sintetizăm următoarele concluzii:

𝟏. Dacă alegi să te cazezi în campusul universității, ești mereu înconjurat de persoane care se află în aceeași situație ca tine, plecați de acasă și căutând să-și facă prieteni. De aceea, nu te vei simți deloc singur. Mereu este forfotă, interacțiune socială, ciocănituri în ușă.👭🥂

𝟐. Toate clădirile facultății sunt la o distanță de mers pe jos față de tine, astfel că mersul spre cursuri poate fi o plimbare relaxantă prin parcul campusului sau o plimbare cu bicicleta. 🚴🌞🚶🏽‍♂️

𝟑. Economisești bani și pe mâncare, deoarece poți da o fugă până acasă pentru a lua prânzul între orele de curs.🥪

Pe restul vă invităm să le descoperiți voi!
Ai curiozități despre orice presupune studiul în străinătate? Întreabă-ne orice.💬

office@studentconsulting.ro

Lia Hancianu

Consilier Educational specializat in Procesul de admitere cu precadere Statele Unite. Manager general si fondatorul companiei Student Consulting.

Articole similare