Cum te poate ajuta un consilier cu aplicarea la facultate în SUA?

Admiterea la facultate în SUA este destul de complicată, însă experiența unui consultant educațional pe această temă poate fi extrem de valoroasă pentru succesul tău în admiterea ta la facultățile de prestigiu americane.


În fiecare an, punem câte un steguleț pentru studenții admiși la universitățile de top din SUA, și ne dorim foarte mult să avem șansa să te înregistrăm pe această hartă oriunde te-ai afla în România. Până acum, avem studenți din Iași, Galați, Bacău, Constanța, Brăila, Pitești, Slatina, Craiova,Timișoara, Reșița, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj, Alba Iulia, Târgu Mureș, Bistrița.

Studiul în America este mai ușor și mai accesibil decât crezi

Profită de programe universitare cu ajutor financiar generos, oferit de universităţi de prestigiu aproape oriunde pe teritoriul SUA. 🌎🏆

Descoperă cele mai utile informații despre:
✅Procesul de admitere în SUA
✅Procedura de obținere de burse în America
✅Top 10 universități americane
✅Studii în străinătate gratuite cu un consilier dedicat și experimentat pe admiterea la programe universitare de top în America.

💬 Scrie-ne, iar un consultant îți va răspunde la toate întrebările!
office@studentconsulting.ro

Pașii în procesul de consiliere pentru admitere la facultăți în străinătate

1. Testul de orientare în carieră

este opțional, dar dacă nu știi încă ce vrei să urmezi, partenerii noștri te ajută să-ți dai seama care îți sunt aptitudinile și preferințele pe baza unui test internațional standardizat.

2. Lista de universități

Potrivite profilului tău: pe baza rezultatelor de până atunci, a portofoliului și a personalității tale, facem împreună o listă de universități unde ai cele mai mari șanse să intri și unde ți-ar plăcea să studiezi.

3. Recomandare de activități extrașcolare

Dacă vedem că pentru acele universități ar mai fi nevoie să pui niște activități la CV, te îndrumăm spre ce poți face și unde.

4. Calendarul de lucru

Punem în calendar toate datele importante pentru teste, termene de obținere și predare a documentelor – totul în detaliu. Dăm și reminders pe parcurs, ca nu cumva să uiți ceva important.

5. Dosarul de admitere

Consilierul te îndrumă să scrii cea mai tare scrisoare de motivație și să faci un portofoliu și un CV uber-strong. Împreună puneți cap la cap dosarul de admitere și te pregătești pentru interviu.

6. Pregătirea de plecare

Odată admis, tot consilierul te ajută să aplici pentru sursele de finanțare oferite de universitate, te îndrumă în găsirea unui loc de cazare și te ajută să îți definitivezi dosarul pentru plecare cu documentele necesare, asigurare de sănătate și viză, dacă este cazul.

Când faci echipă cu un profesionist, șansele de reușită sunt toate de partea ta. Dă-ne un mesaj dacă ești curios să afli mai multe. Hai să facem echipă împreună ca să devii student în străinătate.

Lia Hancianu

Consilier educațional specializat în procesul de admitere cu precădere în Statele Unite. Manager general și fondatorul companiei Student Consulting.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.