Cum te poate ajuta un consilier cu aplicarea la facultate în SUA?

De ce visează toată lumea să studieze la facultate în Statele Unite ale Americii? Pe lângă sistemul educațional de excepție și șansa de a învăța de la experți mondiali în domeniul tău de interes, universitățile americane oferă facilități și oportunități excelente pentru studenții internaționali:

🏘 Cazare asigurată la căminele din campus
🍝 Trei mese pe zi asigurate la cantină
🩺 Asigurare medicală
🚴 Modalități convenabile și moderne de transport
📚 Librării
‍🍾 Evenimente sociale și profesionale
💼 Internshipuri

Fii parte din comunitatea studenților români care studiază în America

Admiterea la facultate în SUA este destul de complicată, însă experiența unui consultant educațional pe această temă poate fi extrem de valoroasă pentru succesul tău în admiterea ta la facultățile de prestigiu americane.


În fiecare an, punem câte un steguleț pentru studenții admiși la universitățile de top din SUA, și ne dorim foarte mult să avem șansa să te înregistrăm pe această hartă oriunde te-ai afla în România. Până acum, avem studenți din Iași, Galați, Bacău, Constanța, Brăila, Pitești, Slatina, Craiova,Timișoara, Reșița, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj, Alba Iulia, Târgu Mureș, Bistrița.

Studiul în America este mai ușor și mai accesibil decât crezi

Profită de programe universitare cu ajutor financiar generos, oferit de universităţi de prestigiu aproape oriunde pe teritoriul SUA. 🌎🏆

Descoperă cele mai utile informații despre:
✅Procesul de admitere în SUA
✅Procedura de obținere de burse în America
✅Top 10 universități americane
✅Studii în străinătate gratuite cu un consilier dedicat și experimentat pe admiterea la programe universitare de top în America.

💬 Scrie-ne, iar un consultant îți va răspunde la toate întrebările!
office@studentconsulting.ro

Lia Hancianu

Consilier Educational specializat in Procesul de admitere cu precadere Statele Unite. Manager general si fondatorul companiei Student Consulting.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.