Înscrie-te la cel mai așteptat târg online dedicat studiului în Olanda

Student Consulting dă startul înscrierilor pentru târgul online de universități Studiază în Olanda!

Pe 7 decembrie 2022, între 6-9 PM, firma de consultanță educațională Student Consulting organizează a treia ediție a evenimentului Studiază în Olanda. Sute de liceeni interesați să studieze la facultate în străinătate vor avea șansa să discute LIVE cu reprezentanții universităților olandeze.

Înscrierea este gratuită pe site-ul www.studiazainolanda.ro

Târgul virtual constă într-o serie de videoconferințe susținute atât de reprezentanți ai facultăților olandeze, cât și de studenți români care urmează cursurile universităților. Se pot înscrie atât elevi de clasa a 9-a sau a 10-a ca să afle din timp care este procesul de admitere la universitățile internaționale, dar mai ales elevii de clasa 11-a care sunt încurajați să înceapă deja să lucreze la dosarul de admitere și la examenele de limbă sau tehnice, cât și elevi de clasa a 12-a, care încă mai pot aplica la facultate în Olanda.

Printre universitățile care vor susține prezentări în cadrul evenimentului se numără:

 • Fontys University of Applied Sciences, care va oferi un ghid complet de studiu în Olanda, atât pentru părinți, cât și pentru elevi
 • Hanze University of Applied Sciences, care va explica cum este să studiezi în orașul Groningen
 • Rotterdam Business School, care va vorbi despre cum este viața de student în cel mai mare oraș-port al Europei
 • Hotelschool The Hague, cea mai bună universitate olandeză de management hotelier, care va vorbi despre posibilitățile de practică din cadrul facultății lor

La prima ediție a evenimentului Studiază în Olanda, au participat peste 400 de elevi, iar doi dintre ei au primit din partea Student Consulting burse de studiu în valoare totală de 1.500 EURO. Alți doi câștigători au primit o vizită gratuită în campusul universității Fontys.

Anul acesta, echipa Student Consulting premiază participanții la eveniment printr-un concurs la care poți câștiga:

 • Vouchere în valoare totală de 700lei pentru librăriile Cărturești
 • 3 ședințe gratuite de consultanță pentru studiul în Europa sau SUA, alături de consultanții experți în admitere de la Student Consulting
 • 3 sesiuni online de orientare în carieră susținute de Viitorul Meu

Tot acest eveniment a fost conceput pentru a-ți transforma planurile de studii în străinătate în realitate.

 • Urmărești webinarii live pentru a aduna toate informațiile de care ai nevoie pentru a te pregăti de a studia la facultate în străinătate
 • Pui toate întrebările tale reprezentanților universităților
 • Afli ce poți studia și care sunt opțiunile de practică, internship sau job
 • Înveți despre toate oportunitățile de finanțare, burse și costuri de trai
 • Vei știi exact care sunt pașii pentru a-ți găsi cazare în campus din timp
 • Afli cum este viața de student în Olanda direct de la absolvenți români
 • Vei știi exact ce ai de făcut mai departe pentru admitere și dacă studiile în străinătate sunt o variantă pentru tine

Toate acestea sunt oferite în mod gratuit de Student Consulting pentru tine și familia ta. Pentru a-ți rezerva locul la eveniment, înscrie-te gratuit pe site-ul www.studiazainolanda.ro și pregătește-te să afli pas-cu-pas cum te poți pregăti pentru a ajunge la facultate în străinătate.

Student Consulting este o firmă de consultanță educațională care de mai bine de 11 ani, ajută elevii români să fie admiși la cele mai prestigioase universități din Europa și SUA.

Consilierii experți oferă suport educaţional de calitate aplicanţilor, maximizând potențialul uman și profesional al studentului, prin focusarea pe competenţele înnăscute, talente, personalitate, inteligenţă emoțională și relaţională.

Pe lângă documentaţia și activităţile extrascolare recomandate prin prisma parteneriatelor dezvoltate de-a lungul anilor, experţii educaţionali din cadrul Student Consulting îți vor oferi informaţii complete şi actualizate despre sistemul de finanţare al studiilor în Olanda, despre cultura acestei ţări, despre bursele de studii şi despre diversele oportunităţi de evoluţie profesională.

Înscrie-te pentru o întâlnire gratuită cu un consilier expert în admiterea la facultate în străinătate.

Vizitează site-ul www.studentconsulting.ro

Instagram: www.instagram.com/studentconsultingro

Lia Hancianu

Consilier educațional specializat în procesul de admitere cu precădere în Statele Unite. Manager general și fondatorul companiei Student Consulting.

Articole similare