Mitul despre taxele de școlarizare din America vs Europa

De multe ori poate fi mai ieftin să studiezi în America decât în orice altă parte a lumii. În realitate, dacă veniturile familiei tale sunt medii sau mici și dacă ai făcut ceva mai mult în liceu decât să studiezi, ai șanse reale la o bursă care să-ți acopere 100% din nevoile tale financiare, inclusiv transport (zborurile de avion), cazare în campus, trei mese pe zi și asigurare medicală.

În 2019, 76% din absolvenții MIT a terminat facultatea fără datorii de studiu.

Sursa: web.mit.edu/facts

Facultățile de top plătesc pentru elevi de top. MIT oferă ajutor financiar pentru a acoperi prețul integral al educației, pe baza nevoilor financiare ale familiei. În felul acesta, ai șanse reale să termini facultatea fără datorii!

Cum te putem ajuta noi în acest proces?
1. Stăm de vorbă și ne povestești despre ce ai făcut la liceu și ce venituri are familia ta.
2. Aproximăm exact ce soluții de finanțare sunt disponibile pentru tine.
3. Îți alcătuim integral scrisoarea financiară astfel încât să beneficiezi de burse maxime.


Un consilier specializat îți poate spune cu exactitate ce nivel de finanțare te poți aștepta să primești, în funcție de rezultatele tale, dar și de veniturile familiei. Stăm la dispoziția ta cu orice întrebări ai despre studiul în străinătate. Scrie-ne sau vizitează site-ul nostru: 𝙬𝙬𝙬.𝙨𝙩𝙪𝙙𝙚𝙣𝙩𝙘𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙞𝙣𝙜.𝙧𝙤

Lia Hancianu

Consilier Educational specializat in Procesul de admitere cu precadere Statele Unite. Manager general si fondatorul companiei Student Consulting.

Articole similare