Consilier specializat in procesul de aplicare la universitati din America
Lia Hancianu

Fondator si Manager general al Companiei, incepand cu anul 2009.

Aplica Oriunde In Lume


Incepand cu 2009, sprijinim aplicantii in procesul de admitere la orice universitate din lume cu predare in limba engleza. In acest sens, am perfectionat doua tipuri de servicii:

 • Consilierea "1 to 1" este produsul care se adapteaza nevoilor tuturor aplicantilor cu performante academice bune, foarte bune si excelente, orientati catre universitatile de top, intr-o structura de preturi corelata cerintelor aplicantului.

 • Consilierea gratuita este oferita datorita parteneriatelor dezvoltate de-alungul timpului si se adreseaza aplicantilor romani, cu orientare catre universitatile pe care le regasiti in motorul de cautare integrat.
 • Un consilier dedicat va asigura tot sprijinul necesar privind Procesul de aplicare, surse de finantare si solutii de cazare, respectiv transport, disponibile la toate universitatile solicitate de catre aplicant.

  Fiecare aplicant beneficiaza de indrumarea unui consultant specializat, furnizand tot sprijinul necesar pentru intocmirea scrisorilor de motivatie sau eseurilor. Echipa de specialisti financiari intocmesc toata documentatia financiara necesara Burselor si identifica toate solutiile de finantare furnizate de catre universitate.

  „Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.” — Steve Jobs

  Procesul de admitere


  Abordarea noastra in etapele succesive ale procesului de admitere

  consiliere vocationala

  Servicii  Ce stim sa oferim:


  Orientare in Cariera, prin teste si consiliere vocationala.

  Generarea unei liste de universitati cu sanse reale sa fii admis.

  Consiliere si suport in intocmirea dosarului de aplicare.

  Consiliere in Procedura de aplicare.

  Identificarea de Burse, Imprumuturi sau Solutii de finantare a Studiilor.

  Intocmirea integrala a Dosarului Financiar.

  Consiliere in procedurile de cazare.

  Consiliere pentru obtinerea vizelor de studiu.


  Deoarece cunoastem ACTIVITATILE extracuriculare necesare pentru fiecare SPECIALIZARE, putem sa recomandam un Intership, Programe de tabara de vara, sau Cursuri care vor creste semnificativ sansele de admitere la universitate.


  Costurile Serviciilor:


  Sprijinim Familiile cu servicii de consiliere GRATUITA pentru universitati partenere din Marea Britanie, Olanda, Elvetia, Danemarca, Spania, Germania, Italia. In cazul Universitatilor de top si nepartenere au fost conturate pachete de servicii personalizate ale caror preturi incep de la 299 EURO pe AN.