înapoi la Evenimente

Află cum se predă în Olanda
Simulare de Online Class

cu Fontys University

25 FEB
1800 - 2000
Zoom

Program eveniment

01.

How does marketing influence our everyday life?

What techniques do marketing specialists use to influence you to buy?

Alex Betov

Invitat special

02.

Studenți și absolvenți

Ai Fontys University

Citește mai mult

Numele meu este Alex Ioan și sunt lector în cadrul Facultății de Afaceri Internationale (International Business) la Universitatea Fontys de Științe Aplicate din Venlo. Mai mult, sunt un produs al Fontys, unde am studiat Internationa Business. Privind înapoi la pasul pe care l-am făcut pe calea care îmi clădește cariera, sunt foarte recunoscător că m-am putut dezvolta și să fac în același timp ce fac ceea ce îmi place cu adevărat. Aspectul distinctiv al procesului de învățare la Fontys este definit de modul practic și provocator în a dobândi cunoștințe. Acest lucru este foarte valoros în zilele noastre, când noi oamenii trebuie să învățăm să se adaptăm rapid la schimbările impuse de progresele tehnologice. Am avut multiple oportunități de a aplica o gamă largă de abilități care au fost în cele din urmă valoroase în a dobândi poziția de lector în cadrul universității. Dacă ești în căutarea unui program adaptat pentru studenți, ieși din zona de confort și explorează posibilitățile ce le-ai putea avea! Alătură-te și îndrăznește să fii un “fons”!

Alex Ioan

IB Absolvent Venlo

Numele meu este Mara Coman si sunt studenta in anul 4 la ICT & Software Engineering in cadrul universitatii Fontys, in Eindhoven. Ma bucur ca am ocazia sa impartasesc cu voi un pic din experienta mea ca student in strainatate. A fost si este in continuare o calatorie frumoasa, provocatoare la fiecare pas. Am ales sa studiez la Fontys datorita modului de predare al cursurilor, care se bazeaza pe teorie combinata cu practica, dar si posibilitatii de a lucra intr-o companie ca intern in acesti 4 ani de studiu. Pe langa acest aspect, interactiunea cu oameni din diferite culturi ma dezvolta pe plan social, oferindu-mi deschidere catre necunoscut. Daca ar fi sa descriu in cateva cuvinte experienta mea de pana acum din Olanda, ar fi cam asa: entuziasm, teama, curaj, oameni, experiente, voluntariat, necunoscut, curiozitate, implicare, bicicleta...multa bicicleta 🙂 Ma bucura mult faptul ca am avut sansa de studia in strainatate, si daca ar fi sa ma intorc la mine, la elevul temator din ultimul an de liceu care nu a fost vreodata de unul singur in afara tarii, as face aceeasi alegere in privinta facultatii. As spune ca daca ai ocazia si dorinta de a studia intr- o tara straina, sa nu o ratezi!

Maria Coman

Anul 4, ICT Eindhoven

03.

Prezentare Fontys

Programe și specializări la Fontys University

Cristina de Borst-Cristescu

M.A/ Lecturer IB

Citește mai mult

My name is Cristina de Borst- Cristescu and I am a lecturer at Fontys University of Applied Science in Venlo. I was born in Romania and I left 20 years ago to study. I found my dream job teaching. I love my students and I do my very best to help them develop and become the best they can be. My area of expertise is Communication. I have a Master in English and one in Education. I am the Key Account Manager for Romania and every year I promote my university in Romania. I believe in what I do and in the opportunity my university can offer you. My relationship with my students exceeds the classroom. I feel especially responsible for the Romanian students so we try to keep in touch as much as we can. I am very proud of the community we have created here. If you want to study in a non-conventional way with coaches that can think outside the box, in an open environment, come and join us. You will enjoy the ride!

Cristina de Borst-Cristescu

M.A/ Lecturer IB

04.

Întrebări și discuții libere

Citeste termenii si conditiile