University of Chichester

Tara: Anglia
The Guardian: 0


Chichester este o universitate cu o dezvoltare rapidă şi ambiţioasă fiind clasată printre cele mai bune universităţi moderne din Marea Britanie. Clasele sunt formate din grupuri mici astfel încât predarea şi interacţiunea cu profesorii este foarte strânsă. Universitatea oferă o serie de oportunităţi studenţilor pentru internship-uri, fiind integrate în cadrul cursurilor.  Universitatea a fost clasată pe locul 1 în Marea Britanie pentru satifacţia studenţilor în anul 2012 conform The Complete University Guide şi pe locul 7 conform Naţional Student Survey, clasată pe locul 3 în topul celor mai bune instituţii de învăţământ din Marea Britanie, conform ziarului Sunday Time. 
Facilitatile oferite sunt cele precum sedii de business, facilitati sportive (sali de fitness, badminton, basket, volei, tenis), biroul de cariere. De asemenea, studentii isi pot combina subiectele cu alte subiecte de studiu, la alegere.    Zilele in care universitatea organizeaza Open Days, in anul 2017 sunt:
 

 

7 Iulie (schools and colleges)
8 Iulie
23 Septembrie
30 Septembrie
14 Octombrie
26 Octombrie

Cost cazare: ~100 lire/săptămână

 • Cazare 
 • Se oferă garantat cazare în campusurile universităţii în cazul în care studentul optează pentru University of Chichester ca first/firm choice dintre ofertele pe care le primeşte. 
 • Cele două campusuri ale universităţii sunt Chichester şi Bognor Regis iar costul pentru cazare este de ~100 lire/săptămână. 
 • Ambele campusuri sunt la ~15 minute de mers pe jos de centrul oraşului şi între campusuri, universitatea asigură conexiunea pentru studenţi prin intermediul unor autobuze subvenţionate. 
 • De asemenea, studenţii îşi pot caută şi individual cazare prin intermediul site-urilor şi agenţiilor imobiliare
 • Nume: BSC (HONS) IT MANAGEMENT FOR BUSINESS

  Tipul studiu: Licenta

  Cost / an: 0

  Durata: 3 ani

  Bursa: NU

  Interviu: NU

  Portofoliu: NU

  Vezi calendar admitere

  DESCRIERE

  CALENDAR SI CONDITII ADMITERE

  • Strada Buzesti Nr. 71

  //-->