University of Suffolk

Tara: Anglia
The Guardian: 0

Peste 92% dintre absolvenţii universităţii s-au angajat imediat după finalizarea studiilor. Universitatea ocupa locul 2 în topul UK Naţional Student Survey 2012 pentru calitatea modului de predare, iar programul Event and Tourism Management este pe locul 6 în topul Guardian League Tables 2014/15.
UCS este acreditată de către University of Essex şi University of East Anglia, două dintre cele mai bune insituţii de învăţământ din zona de SE a Marii Britanii, diplomele fiind validate de către ambele instituţii de învăţământ. 
  Facilităţile fantastice puse la dispoziţia studenţilor sunt:
Burse: UCS oferă o bursă în valoare de 1500 de lire acordată astfel: în primul an 1000 de lire, în 3 tranşe şi în doilea an 500 de lire, în 2 tranşe. Pentru a accesa bursa, trebuie să alegeţi University Campus Suffolk că Firm Choice.
2 Virtual Learning Environment: UCS oferă o abordare inovatoare şi modernă de a învaţa în me- diul virtual. Studenţii au acces la serviciile on-line ale bibliotecii şi la serviciile IT.
Fiecare dintre centrele UCS are propria echipă ce se ocupă de dezvoltarea programului. 

Cost cazare: Costul cazării este cuprins între 95-105 lire/săptămână.

Cazare
University Campus Suffolk are 6 campusuri: Ipswich (The Hub - campusul principal), Bury St. Edmunds, Great Yarmouth, Lowestoft, Otley, Suffolk New College, toate în regiunea Suffolk.
Studenţii care aleg să studieze în Ipswich pot alege să locuiască fie în Athena Hall, fie dintr-o varietate de locaţii aflate în afară campusului.
Athena Hall poate găzdui ~590 de elevi, în camere single cu baie proprie. De asemenea, sunt disponibile şi studio-uri pentru studenţii maturi dar şi pentru studenţii care formează un cuplu.
Campusul se află la 2 minute de universitate şi la 15 minute de centrul oraşului, ceea ce îl scuteşte pe student de plata transportului.
Costul cazării este cuprins între 95-105 lire/săptămână. 

Nume:

Tipul studiu:

Cost / an:

Durata:

Bursa: DA

Interviu: DA

Portofoliu: DA

Vezi calendar admitere

DESCRIERE

CALENDAR SI CONDITII ADMITERE

  • Strada Buzesti Nr. 71

//-->