Hult University San Francisco

Tara: Spania
The Guardian: 0

Universitatea este o instituţie de învăţământ de top (locul 59 din lume şi locul 34 în SUA pentru şcolile de business). Hult University este singura şcoală de afaceri din lume, ce oferă studenţilor programe complete de licenţă atât în SUA cât şi în Marea Britanie, ceea ce înseamnă că studentul poate alege să studieze prin rotaţie în ambele locaţii. Indiferent de alegere, la finalul studiilor, studenţii au o diplomă acreditată atât în SUA cât şi în Marea Britanie de către New England Association of Schools and Colleges (NEASC).
De asemenea, studenţii au opţiunea de a-şi petrece verile studiind şi obţinând credite şi în alte locaţii ale universităţii, din Dubai, Shanghai, Miami, San Francisco sau Londra.    Cerinţe admitere:  Bacalaureat nu se olicită o anumită medie Termen limită de aplicare: Ianuarie/Septembrie (în funcţie de calendarul academic), până la ocuparea locurilor. 
  Facilităţile fantastice puse la dispoziţia studenţilor sunt: Sălile de clasă: modern mobilate, dotate cu facilităţile tehnologice necesare: aparatură audio- vizuală de înaltă specializare, ecran wireless, acces la iMac Computer Lab Zone de studiu: liniştite şi zone de studiu în grup, pentru studenţii ce lucrează la proiecte comune Hult Career Development: studenţii primesc consiliere pentru găsirea unui loc de muncă prin in- termediul reţelei corporationale a universităţii, atât în timpul studiilor cât şi după finalizarea acestora Visionary-speakers: studenţii universităţii beneficiază de seminarii susţinute de persoane publice sau oameni de afaceri/antreprenori.
 

Cost cazare: Costurile pentru cazare sunt de cuprinse între $12,400 – $22,000 pe an.

San Franciosco: universitatea oferă studenţilor posibilitatea de a se caza în campusul propriu Hult  Lodge. Acesta este un hotel recent renovat. Camerele sunt complet mobiltate şi facilităţile includ  bucătărie şi zona de luat masă, spălătorie, sala de gimnastică, zona liberă de întâlnire pentru studenţi. Contractul poate fi semnat pe o perioadă de 36, 43 şi 51 de săptămâni, în funcţie de cerinţele speci fice ale fiecărui student. Costurile pentru cazare sunt de cuprinse între $12,400 – $22,000 pe an. 

Nume: BACHELOR OF BUSINESS ADMINISTRATION

Tipul studiu: Licenta

Cost / an: 0 EURO

Durata: 3 ani

Bursa: NU

Interviu: NU

Portofoliu: NU

Vezi calendar admitere

DESCRIERE

CALENDAR SI CONDITII ADMITERE

  • Strada Buzesti Nr. 71

//-->