Regent’s University London

Tara: Anglia
The Guardian: 0

Regent’s este o universitate axată pe practică, pregătind astfel studenţii pentru viaţă reală, dar de asemenea este axată pe cunoaşterea stu- dentului. Cursurile se desfăşoară în grupuri mici, de maxim 15 studenţi, punându-se foarte mare accent pe interactinea cu tot grupul.
Regent’s University London oferă pentru cursurile de Business şi Management, Arts& Humanities atât diplome Americane cât şi Britanice; până în anul 2020, Regent’s University intenţionează să ofere dual-degrees (Americane şi Britanice) pentru toate programele studiate;
Având statutul de “not-for-profit”, tot surplusul financiar este reinvestit în facultate, în educaţia studenţilor, pentru că aceştia să beneficieze de cele mai performanţe condiţii de studiu.
De asemenea, Regent’s University London este considerată una dintre universităţile cu cele mai variate posibilităţi pentru study abroad, având peste 90 de destinaţii pentru această experienţă. 
Facilităţile fantastice puse la dispoziţia studenţilor sunt:
Facilităţi sportive: complex sportiv foarte modern, membrii clubului având şi antrenamente individuale, cu un antrenor personal. Regent’s are echipe de fotbal, basketball, polo, însă se pot practică foarte multe sporturi precum golf, tenis, yoga, Pilates, Zumba etc;
La Student Services studenţii găsesc o echipa specializată, care oferă suport atât pe plan academic, dar şi plan personal; de asemenea, există şedinţe gratuite de consiliere, în cazul în care studenţii au probleme personale;
Centrul de resurse pentru studiu: universitatea deţine peste 200 de staţii de lucru, accesibilie 24/7, un centru de IT cu un număr foarte mare de calculatoare pe care studenţii le pot accesa gratuit. Ei au de asemenea şi sistemul Blackboard, care permite accesul la orice informaţie legată de cursuri/seminare.
Practică: Punând foarte mare accent pe experienţă profesională pe care o va avea studentul la momentul absolvirii, Regent’s încurajează studenţii să facă internshipuri/work placements, pentru unele cursuri ele fiind obligatorii. 
 

Cost cazare: Intre 250 lire/săptămâna şi 350 lire/săptămână.

Universitatea oferă atât cazare în campus, cât şi în afară campusului. Cazarea în afara campusului, este la 12 minute de universitate, la St. Pancras. Fiecare cameră beneficiază de internet inclus în costul cazării, încălzire prin pardoseală; o echipa specializată este disponibilă 24/7, în suportul studenţilor. Atât cazarea din cadrul campusului, cât şi cea din afară campusului, oferă camere single, duble, en-suite, studio etc. Complexul de cazare se află foarte aproape de mijloacele de transport, indiferent dacă studenţii călătoresc cu autobuzul, trenul sau metroul.

Nume: ACTING FOR STAGE & SCREEN

Tipul studiu: Licenta

Cost / an: 0 EURO

Durata: 3 ani

Bursa: NU

Interviu: NU

Portofoliu: NU

Vezi calendar admitere

DESCRIERE

CALENDAR SI CONDITII ADMITERE

  • Strada Buzesti Nr. 71

//-->