University of Essex

Tara: Anglia
The Guardian: 0

În 2001, cercetarea în cadrul University of Essex se clasează pe locul al 10-lea în Research Assessment Exercise, iar în 2008 se clasează pe locul al 9-lea, iar Essex Business School este creată în urmă îmbinării şcolilor de Contabilitate, Finanţe, Management, Antreprenoriat şi Business. În 2006 Ivor Crewe Lecture Hall devine una dintre cele mai mari săli de lectură din UK pentru învăţământul superior.
În 2013, University of Essex s-a clasat pe locul 2 în Naţional Student Survey, în ceea ce priveşte satisfacţia studenţilor. 

Facilităţile fantastice puse la dispoziţia studenţilor sunt:
Universitatea Essex oferă facilităţi moderne pentru studiu.
Câteva dintre acestea includ spaţii pentru teatru, studiouri pentru arte, precum şi studiouri pentru înregistrări, radio şi o sala de ecranizare.
Acestea oferă săli de dans pentru balet, jazz şi alte activităţi.
De asemenea, camerele calculatoarelor includ computer, acces la internet, imprimată. Librăria din interiorul Hatfields House este în continuă creştere şi conţine peste 1 milion de cărţi şi periodice. 
 

Cost cazare: Costurile de cazare variază între 80 de lire şi 140 de lire / săptămâna

Universitatea oferă studenţilor trei campusuri în Colchester, Loughton şi Southend. Campusurile sunt administrate de universitate şi au fost construite astfel încât să ofere acces uşor către orice tipuri de facultăţi. Acestea se află la o distanţă scurtă faţă de magazine, bănci, teatre, cafenele etc.  

Nume:

Tipul studiu:

Cost / an:

Durata:

Bursa: DA

Interviu: DA

Portofoliu: DA

Vezi calendar admitere

DESCRIERE

CALENDAR SI CONDITII ADMITERE

  • Strada Buzesti Nr. 71

//-->