Han University of Applied Sciences

Tara: Olanda
The Guardian: 0

HAN University of Applied Sciences este clasată printre cele mai bune instituţii de învăţământ din Olanda datorită mediului academic de studiu inovator şi antreprenorial.
Prin intermediul reţelei cu peste 100 de universităţi partenere, studenţii pot opta pentru a studia timp de un semestru într-un alt mediu internaţional.
Totodată, experienţa practică în carieră este susţinută şi prin intermediul companiilor internaţionale care apelează la universitate pentru cercetare şi expertiză. Studenţii au şansa de a aplica abilităţile şi cunoştiinţele în proiecte de grup sau lucrând la proiecte pentru companiile de pe piaţa internaţională.
Cursul International Business & Management Studies (IBMS) a fost votat pe locul 1 în topul cursurilor din domeniu în anul 2013 într-un sondaj al studenţilor efectuat de către compania Elsevier. 
 
Facilităţile fantastice puse la dispoziţia studenţilor sunt:
Study abroad: studenţii pot alege şi sunt încurajaţi de către universitate să studieze timp de un semestru la o altă universitate parteneră.
The International Student Association (ISA): este o asociaţie care organizează activităţi de petre- cere a timpului liber pentru a ajuta studenţii să socializeze şi să se integreze în atmosfera internaţională a universităţii.
The Student Management Association (SMA): este prima asociaţie de business administrată de către studenţii Arnhem Business School. Studenţii îşi dezvoltă abilităţile practice prin organizarea de evenimente şi întâlniri cu teme specifice, prin găsirea sponsorilor dar şi prin şedinţele de brainstorming pentru găsirea de noi idei de implementat în viaţa reală de business.
 

Cost cazare:

Locaţie şi campusuri: Arnhem şi Nijmegen
Arnhem: este capitala provinciei Gelderland, situat în partea de est a Olandei. Oraşul are aproximativ 150.000 de locuitori. A fost votat “Cel mai atractiv oraş” având un trecut bogat şi plin de evenimente, reflectat parţial printr-o serie de clădiri monumentale. Arnhem este de asemenea cunoscut şi pentru parcurile sale naturale de mari dimensiuni aflate aproape de centrul oraşului. Nijmegen: este cel mai vechi oraş din Olanda, celebrând 2000 de ani în 2005, localizat în estul Olandei. Este un oraş universitar vibrant cu o puternică istorie. 
 

Nume: AUTOMOTIVE ENGINEERING

Tipul studiu: Licenta

Cost / an: 0 EURO

Durata: 3 ani

Bursa: NU

Interviu: NU

Portofoliu: NU

Vezi calendar admitere

DESCRIERE

CALENDAR SI CONDITII ADMITERE

  • Strada Buzesti Nr. 71

//-->