Hanze University of Applied Sciences

Tara: Olanda
The Guardian: 0

Hanze University of Applied Sciences a fost fondată în 1798 şi este cea mai veche universitate de ştiinţe aplicate din Olanda. Aici se pune accent pe latura practică a cunoştinţelor, astfel toate programele de studiu cuprind şi 2 internship-uri - stagii de practică, prin intermediul cărora studenţii au şansă de a se familiariza cu mediul de lucru dar în acelaşi timp îşi pot şi dezvoltă aptitudinile în domeniul în care studiază, adăugând astfel valoare CV-ului.
Internship-urile sunt realizate prin intermediul legăturilor stabilite de către universitate cu parteneri internaţionali. 
  Facilităţile fantastice puse la dispoziţia studenţilor sunt:
Study abroad: studenţii pot alege şi sunt încurajaţi de către universitate să studieze timp de un semestru la o altă universitate partenera atât din ţară cât şi din străintate.
ACLO: este asociaţia sportivă ce oferă studenţilor posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de activităţi sportive extracurriculare (aerobic, badminton, basketball, volei, dansuri, golf, gimnastică, judo, înot, etc.). Utilizând cardul ACLO pot participa la diverse activităţi sportive şi de asemenea, se pot alătura unuia din cele 53 de cluburi sportive.
Servicul de consiliere: studenţii pot apela la acest serviciu indiferent de subiectul de discuţie, fie că are legătură cu activitatea desfăşurată la universitate sau de faptul că este o situaţie personală.
Hanze Media Center: centrul ultra-modern cu filiale în campus dar şi în alte locaţii, oferă posibilitatea studenţilor de a accesa informaţii legate de: cărţi de referinţă, literatură de specialitate, ziare şi reviste, rapoarte ale internship-urilor realizate de către foştii studenţi şi chiar lucrări de licenţă ale acestora. 
 

Cost cazare:

Campusuri: Groningen şi Assen 

Nume: CLASSICAL MUSIC BACHELOR

Tipul studiu: Licenta

Cost / an: 0 EURO

Durata: 3 ani

Bursa: NU

Interviu: NU

Portofoliu: NU

Vezi calendar admitere

DESCRIERE

CALENDAR SI CONDITII ADMITERE

  • Strada Buzesti Nr. 71

//-->