Radboud University

Tara: Olanda
The Guardian: 0

Universitatea Radbound este o universitate axată pe cercetare, clasată în anul 2014 pe locul 131 în topul universităţilor din lume, conform Academic Ranking of World Universities (ARWU/Shanghai). În Olanda a fost nominalizată ca Cea mai bună Universitate tradiţională în 2015, conform Keuzegids Universiteiten 2015.
Mediul internaţional promovat de către universitate, inspiră şi provoacă studenţii să se dezvolte atât personal cât şi academic în domeniul ales. Studenţilor li se oferă şansa să înveţe de la cercetători de top – foşti studenţi ai universităţii - care au câştigat premiul Nobel (2010) pentru fizică şi premiul Spinoza (2013). 

Facilităţile fantastice puse la dispoziţia studenţilor sunt:
Academic Writing Centre: stundeţii sunt sprijiniţi în pregătirea viitoarei cariere profesionale, prin sesiuni de meditaţie şi consiliere individuală, să-şi îmbunătăţească exprimarea şi scrierea academică.
Studystore: în cadrul campusului studenţii îşi pot procura majoritatea cărţilor necesare la cursuri şi de asemenea, pot alege dintr-o largă selecţie de cărţi – atât în engleză cât şi în olandeză.
Radboud Sports Centre: oferă studenţilor posibilitatea de a practica o varietate de sporturi. Studenţii îşi pot procura un card pentru diferite activităţi sportive: tenis, squash, volei, fitness, piscină, etc 
 
 

Cost cazare: Costul aproximativ este 350 Euro/lună.

Întreg campusul universităţii Radbound este localizat la 10 minute de centrul oraşului, toate facilităţile universităţii fiind concentrate pe fostul domeniu Heyendael, pe o întindere de 1 km, 2: sălile de curs, laboratoarele de cercetare, bibliotecile, complexul unde sunt cazaţi studenţii şi librăria. În cadrul complexului, studenţii vor avea la comun bucătăria, baia, şi facilităţile spălătoriei. Astfel, universitatea este singura din ţară care oferă studenţilor toate aceste facilităţi în aceeaşi locaţie, atmosfera fiind una studenţească. Un alt avantaj este eliminarea costurilor de transport. Universitatea garantează cazarea pentru primul an tuturor studenţilor internaţionali care studiază în limba engleză.

Nume: ARTS AND CULTURE STUDIES

Tipul studiu: Licenta

Cost / an: 0 EURO

Durata: 3 ani

Bursa: NU

Interviu: NU

Portofoliu: NU

Vezi calendar admitere

DESCRIERE

CALENDAR SI CONDITII ADMITERE

  • Strada Buzesti Nr. 71

//-->