Rotterdam Business School

Tara: Olanda
The Guardian: 0

Rotterdam Business School este o instituţie dinamică cu o viziune despre învăţământul superior axat pe partea practică, oferindu-le studenţilor “Modelul Educaţional Rotterdam”.
Cele 3 puncte cheie ale programului sunt:
Cunoştinţele: această etapă include acumu- larea de cunoştinţe , concepte teoretice dar şi a competenţelor.
Experinţă practică: în această etapă studenţii
lucrează la soluţii practice pentru proiectele şi cercetările din domeniul studiat, având între 1-2 semestre de internship.
Dezvoltarea personală: studenţii pot alege module şi proiecte în cadrul cărora îşi vor dezvolta propriile obiective de coaching individual. 

Facilităţile fantastice puse la dispoziţia studenţilor sunt:

Student Support: studenţii internaţionali pot contacta departamentul pentru informaţii legate de asigurări, găsirea unei locuinţe etc.
Peer coaches: universitatea oferă posibilitatea studenţilor din anii terminali să participe la cursuri de instruire pentru “coaching personal”. În urmă acestor cursuri devin mentori personali pentru studenţii din primul an dar nu numai.
Sală de studiu & Bibliotecă media: se asigura sprijinul de specialitate necesar în obţinerea informaţiilor în funcţie de domeniul specific studiat.
Dotări: Campusurile sunt dotate cu săli de calculatoare, restaurante şi internet wireless (este disponibil în întregul campusul) 


 

Cost cazare: Costul pentru cazare se situează în jurul sumei 350 Euro/luna în funcţie de locaţie şi facilităţi.

 • Rotterdam University of Applied Sciences oferă posibilitatea studenţilor de a se caza în campusurile universităţii pe perioada unui semestru. Ulterior, studentul trebuie să-şi găsească cazare individual prin intermediul site-urilor şi agenţiilor imobiliare.
   
 • Nume: INTERNATIONAL BUSINESS

  Tipul studiu: Licenta

  Cost / an: 0 EURO

  Durata: 3 ani

  Bursa: NU

  Interviu: NU

  Portofoliu: NU

  Vezi calendar admitere

  DESCRIERE

  CALENDAR SI CONDITII ADMITERE

  • Strada Buzesti Nr. 71

  //-->