Saxion University of Applied Sciences

Tara: Olanda
The Guardian: 0

Saxion University of Applied Sciences este amplasată în partea de est a Olandei, având campusuri în trei oraşe: Apeldoorn, Enschede şi De- venter.
Procesul de studiu la Saxion University este orientat spre studenţi, punând accent pe latura practică a cunoştinţelor. Astfel toate programele de studiu cuprind şi 2 internship-uri - stagii de practică, prin intermediul cărora studenţii au şansa de a se familiariza cu mediul de lucru dar în acelaşi timp îşi pot şi dezvolta abilităţile în do- meniul în care studiază, adăugând astfel valoare CV-ului. Internship-urile sunt realizate prin intermediul legăturilor stabilite de către universitate cu partenerii internaţionali. 

Facilităţile fantastice puse la dispoziţia studenţilor sunt:
Study abroad: studenţii pot alege şi sunt încurajaţi de către universitate să studieze timp de un semestru la o altă universitate parteneră atât din ţară cât şi din străintate.
Saxion Connect Internaţional Traineeship Programme: acest program oferă absolvenţilor internaţionali un stagiu într-o companie sau o instituţie din Olanda pe o perioadă de 6 luni până la 12 luni, imediat după absolvire. Datorită numărului mare de companii internaţionale ce au sediul central în Olanda, absolvenţii au şanse foarte mari de a găsi o astfel de oportunitate pentru dezvoltarea carierei.
Serviciul pentru studenţi: pentru a facilita tranziţia studenţilor internaţionali, universitatea le pune la dispoziţie două programe “Friends of Saxion Internaţional Students” şi “Buddy programme”, care oferă ghidare în perioada de început prin oferirea de informaţii esenţiale. 
 

Cost cazare: Costul pentru cazare se situează în jurul sumei 300-500 Euro/lună în funcţie de locaţie şi facilităţi.

Universitatea oferă informaţii utile pentru a găsi cazare în toate cele 3 oraşe. Saxion asigura cazarea studenţilor internaţionali în Deventer şi Enschede prin intermediul contractelor cu asociaţiile locale ale studenţilor care pun la dispoziţie apartamente cu camere single. Acestea sunt mobilate cu facilităţile standard (pat, birou, dulap). Grupul sanitar şi bucătăria la comun cu ceilalţi colegi de apartament. De asemenea, studenţii îşi pot cauta şi individual cazare prin intermediul site-urilor şi agenţiilor imobiliare.

Nume: CREATIVE MEDIA AND GAME TECHNOLOGIES

Tipul studiu: Licenta

Cost / an: 0 EURO

Durata: 3 ani

Bursa: NU

Interviu: NU

Portofoliu: NU

Vezi calendar admitere

DESCRIERE

CALENDAR SI CONDITII ADMITERE

  • Strada Buzesti Nr. 71

//-->