Webster University

Tara: Austria
The Guardian: 0

Fondatată în anul 1915 înStatele Unite ale Am- ericii, Universitatea Webster, foloseşte modelul american de învăţământ în Europa.
Având o perspectivă globală, campusul din ViFondatată în anul 1915 înStatele Unite ale Americii, Universitatea Webster, foloseşte modelul american de învăţământ în Europa.
Având o perspectivă globală, campusul din Viena a fost inaugurat în anul 1981 şi a primit acreditări de funcţionare atât din SUA cât şi din Viena.
Excelenţa în învăţământ reprezintă principalul scop al universităţii. Îmbinarea teoriei şi a practicii, în clase cu un număr mic de studenţi, reprezintă modul ideal de a pregăti studenţii atât profesional cât şi din punct de vedere personal, pentru mediul internaţional în care îşi vor dezvolta carierele.
Reţeaua unică internaţională de campusuri a universităţii oferă posibilitatea studenţilor de a-şi urma studiile aproape oriunde în lume.
Mai mult decât atât, diploma obţinută de la universitate este recunoscută în toată lumea (inclusiv în SUA).

Informaţii pe scurt: locaţie: Vienna- Palais Wenkheim • aeroport: DA Vienna International Airport- Flughafen Wien- Schwechat  • costuri de trai: ~1.000 Euro/lună

Facilităţile fantastice puse la dispoziţia studenţilor sunt:
Reţeaua internaţională Webster de campusuri vă oferă o lume a oportunităţilor. Admiterea la un campus înseamnă admiterea la reţeaua Webster Worldwide. Elevii pot călători în întreaga reţea de studiu în străinătate sau de transfer students. Universitatea Webster are campusuri în Europa, Asia, America, Africa.
Centru de Orientare în Carieră;
Sală pentru Video Conferinţe, pentru cursuri simultane în toată lumea;
Laboratoare informatice dotate cu Windows şi Mac;
Resursele online dispun de peste 250.000 de e-books, articole academice, etc;
Studiouri de video înregistrare şi post producţie, laborator audio-radio;
Student Services, un department care ajută şi consiliază studenţii în funcţie de nevoile lor. 

 

Cost cazare: Preţul pentru cazare este de 3600 euro/semestru pentru camera single 2800 de euro/semestru pentru camera dublă.

Universitatea dispune de 80 de locuri de cazare în Residence am Augarten, localizata în sectorul second al Vienei, la 10 minute de campusul Palais Wenkheim, unde se află universitatea. Camerele sunt dotate cu un cuptor cu microunde, frigider şi baie proprie;   
Campusuri: Webster dispunde de o reţea globală de campusuri în USA, Elveţia, Olanda, UK, Thailanda, China, Ghana, studenţii având posibilitatea să se înscrie pentru Study Abroad în oricare dintre aceste campusuri. 

Nume:

Tipul studiu:

Cost / an:

Durata:

Bursa: DA

Interviu: DA

Portofoliu: DA

Vezi calendar admitere

DESCRIERE

CALENDAR SI CONDITII ADMITERE

  • Strada Buzesti Nr. 71

//-->