Business School Lausanne

Tara: Elvetia
The Guardian: 0

Fondatată în anul 1987, Business School Laus- anne se află în partea de Vest a Elveţiei, regiunea cu cele mai multe companii şi organizaţii. BSL face parte din Lemania Group of Swiss Private Schools şi este o şcoală de business non-profit.
Oferă de peste 25 de ani educaţie în domeniul business-ului, dedicându-se în totalitate unui leadership şi spirit antreprenorial responsabil, inovator şi competitiv.
Universitatea promovează un studiu bazat pe cazurile actuale din lumea reală, astfel având legături cu multe companii din domeniul business-ului.
BSL este caracterizată prin pragmatism, ore de curs interactive, în grupuri mici, şi o atmosfera internaţională.
Universitatea are la baza 6 valori, după care îşi ghidează întreagă misiune: Professional Engagement, Solution-oriented Partnership, A force for good, Lifelong Learning, Collaborative Innovation, Courageos Leadership. 
  Informaţii pe scurt: locaţie: Chavane. Lausanne • aeroport: DA/Geneva • costuri de trăi: 2500 CHF/luna • universitatea promovează un mediu multicultural, găzduind studenţi cu peste 60 de naţionalităţi • Business School Lausanne se află în top 3 în Elveţia pentru Şcolile de Business, şi în top 30 în Europa, conform topului QS Global 200 Business Schools 2014-2015. 
  Facilităţile fantastice puse la dispoziţia studenţilor sunt:
Un Student Counselor care te va ajută în găsirea unui internship în domeniul business-ului; Suport pentru studenţi în găsirea unui job, prin consiliere individuală; oportunităţile pentru un job sunt foarte mari, întrucât universitatea este situată în inima centrului celor mai multe companii şi business-uri, organizaţii etc.
Lecturers din Industria reală - sunt organizate ore de curs cu manageri ai firmelor importante din Elveţia, astfel încât împărtăşesc experienţele lor cu studenţii BSL;
Cursurile se organizează cu un număr mic de studenţi, maxim 20, întrucât universitatea se focusează şi pe interacţiunea student-profesor;
Cursuri focusate pe orientarea studenţilor în business în funcţie de aptitudinile fiecăruia; 

Cost cazare: Preţurile unui apartament la comun variază între 1448 CHF şi 1848 CHF pe luna

Universitatea oferă pentru sudentii Business School Lausanne la o distanţă de numai 25 de metri de facultate, 7 apartamente cu mai multe camere şi 1 apartament pentru o singură persoană, toate mobilate şi dotate cu toate utilităţile. De asemenea, Busi- ness School Lausanne este în legătură cu foarte multe agenţii pentru cazare, această şcoală făcând parte din grupul Lemania Group of Swiss Private Schools 

 

Nume: BACHELOR OF BUSINESS ADMINISTRATION

Tipul studiu: Licenta

Cost / an: 0 EURO

Durata: 3 ani

Bursa: NU

Interviu: NU

Portofoliu: NU

Vezi calendar admitere

DESCRIERE

CALENDAR SI CONDITII ADMITERE

  • Strada Buzesti Nr. 71

//-->