Do’s and Dont’s – cum ne pregătim corect să aplicăm la facultate în străinătate?

Pentru a-ți asigura locul la cele mai prestigioase universități internaționale, este necesar să începem să ne pregătim din timp. Unele facultăți apreciază dacă ai participat la diverse activități de voluntariat, iar altele le consideră irelevante dacă acestea nu au legătură cu ce alegi să studiezi.

DON’T – Mă înscriu la cât mai multe voluntariate și activități care nu au neapărat legătură cu ce vreau să studiez la facultate.

DO – Vorbesc cu un consilier care-mi va genera un plan de acțiune concret, cu recomandări de cursuri, internshipuri și activități potrivite domeniului meu de interes, care să-mi asigure locul la cele mai bune facultăți.

🙋‍♀️ La noi, consilierul este mai degrabă un mentor, un prieten și un sfătuitor de încredere. El știe că învățatul și activitățile extracuriculare îți ocupă mult timp și energie, de aceea e pregătit să-ți simplifice la maxim procesul de aplicare la facultate în străinătate, pentru ca tu să te poți concentra pe ceea ce este mai important. 😌📝📚

☑️ Îl poți întreba de fiecare dată când nu ești sigur
☑️ Îi poți cere sfaturi și pune întrebări
☑️ Poți avea încredere că dacă toți aplicanții lui au fost acceptați la cel puțin o facultate pe care și-au dorit-o, nu ai cum să fii tu excepția.

✅ Consilierii noștri cunosc exact ce cursuri și oportunități îți pot asigura locul la facultatea dorită, așa că dacă ești clasa a 9-a, a 10-a sau a11-a, nu irosi timp prețios și scrie-ne ca să te putem ajuta cu sfaturi pentru a-ți consolida din timp dosarul de aplicare.

Get in touch!

office@studentconsulting.ro

Lia Hancianu

Consilier educațional specializat în procesul de admitere cu precădere în Statele Unite. Manager general și fondatorul companiei Student Consulting.

Articole similare